Topic Messages  
HomeHome HelpHelp Sign upSign up Log inLog in

Zetorworld forum
Tractor forum
Cold Start Button Hiding!!

Moderators: Renze, TomZ

The Web Zetorworld.com only
Arctic003


Posts: 193
Gender:


Cold Start Button Hiding!!  
  Started at Thu Dec 23 11:15:23 2004
Hi

I just went out to do some snow work, and couldn't find the cold start button on my 6945! AArrgghh!

At first I thought it had dropped off somehow, but further investigation revealed that the hex head that it's mounted on had rotated so that the button was pointing in towards the engine!

Now the assembly rotates quite freely - the manual appears to show it as a nut but it won't screw back in.

Is this a problem??

Thanks, and...

MERRY CHRISTMAS

J-P

 
  ProfileProfile Send MessageSend Message  


6745 driver
Guest





Re: Cold Start Button Hiding!!  
  Reply #1 Posted at Thu Dec 23 17:52:39 2004
Mine did the same thing I just turned it so it was pointing the right way it hasn't been a problem and that as at least 5 years ago.
 
  E-mailE-mail  


Arctic003


Posts: 193
Gender:
Re: Re: Cold Start Button Hiding!!  
  Reply #2 Posted at Thu Dec 23 20:19:32 2004

On Thu Dec 23 17:52:39 2004, 6745 driver wrote: (read quoted post)
Mine did the same thing I just turned it so it was pointing the right way it hasn't been a problem and that as at least 5 years ago.


Heh! That's pretty much what I was hoping to hear happy

It didn't seem like it anything was going to drop off, so I thought I'd just ignore it! I did the snow work with no problems.

I've been looking in the factory manual but that doesn't seem to give any clues.

Five years eh? I guess I can stop worrying...

Many thanks

J-P



 
  ProfileProfile Send MessageSend Message  


Member List Member List
Who's online: 12 guests


This forums webmaster: webmaster(at)zetorworld.com